Nikola Vlašić završio sezonu, Damir Burić strahuje pred utakmicu protiv Istre 1961

Subota, 09. travnja 2016. 13:24 Napisao/la  Ivan Jelić

Nikola Vlašić ozlijeđen


Trener nogometaša Hajduka Damir Burić u subotu je izjavio kako njegovu momčad čeka teška utakmica protiv ekipe Istra 1961. Kao što je rekao trener, igrači liječe sportske rane nakon nedavnih događanja u klubu a momčad Istre, po njegovom mišljenju ima iskustva.

- Hajduk će od prve minute igrati koncentrirano, motivirano i agresivno kako bi vratili povjerenje i samopouzdanje," rekao je Burić na konferenciji za novinare. Istaknuo je kako momčad Istre 1961. ima iskustvo, rutinu i potencijal te će za Hajduk to biti teška utakmica, kaže Burić, koji ističe da za utakmicu protiv Istre 1961 raspolaže sa 16 igrača.

Pri tomu je naglasio kako se čini sve što je moguće da se ozlijeđeni Vlašić i Ohandza oporave od ozlijeda.

- Nadam se da će se Vlašić oporaviti što je prije moguće i vratiti se u momčad a također poduzimamo mjere da stabiliziramo Ohandzino zdravlje jer naša momčad sa Ohandzom na terenu ima drugu dimenziju, objasnio je Burić.

Čini se da je za Nikolu Vlašića sezona ipak završena. Na treningu u četvrtak se ozlijedio, magnetska rezonancija pokazala je da je u pitanju ozljeda kvadricepsa. Liječnici su mu propisali 4 tjedna mirovanja, što znači i kraj igranja do kraja prvenstva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.