Nikola Vlašić postao nositelj igre Hajduka, trener žrtvovao Andriju Balića

Utorak, 30. lipnja 2015. 14:15 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajdukov trener gradi igru na Vlašiću


Mladi reprezentativac U-19 Nikola Vlašić bio je uvjerljivo najbolji igrač bijelih na pripremnim utakmica tijekom boravka u Sloveniji i Austriji. Čini se da mu je trener Damir Burić pronašao pravu poziciju, postavio je ga u sredini odmah iz jedinog napadača, koji bi trebao postati crnoputi Kamerunac Ohanzna, koji je stigao iz Sesveta.

Hajdukov trener gradi igru na Vlašiću. Drugi bijeli dragulj, Andrija Balić, nije se iskazao na pripremnim utakmicama. Možda razlog treba potražiti u činjenici da ga je trener postavio na poziciju jednog od dvojice zadnjih veznih igrača uz Caktaša. Udaljio ga je od protivničkog gola, Balić je najbolje utakmice odigrao na poziciji srednjeg veznog u formaciji 4-2-3-1.

Budući je Vlašić na svjoj poziciji odigrao odlično, Burić je odlučio žrtvovati Balića. Takvom odlukom gube Balić i Hajduk. Valencia je navodno iskazala zanimanje za Balića, spekuliralo se da će ponuditi 6 milijuna eura. Službena ponuda nije stigla na Poljud.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.