ARGENTINAC U SPLITU

Nicolas Leandro Velez potpisao za Hajduk

Ponedjeljak, 18. siječnja 2016. 16:38 Napisao/la  I. J.

 Goran Milović ostaje na Poljudu


Nicolas Leandro Velez potpisao je ugovor s Hajdukom i službeno postao prvo zimsko pojačanje:

- Sretan sam zbog potpisa ugovora i radujem se skorim pripremama u Turskoj. Kad je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio, ovo mi je bila šansa da zaigram u Europi. Odmah sam vidio da se radi o velikom klubu bogate povijesti, a drago mi je da bijeli dres nosi i moj sunarodnjak Julian Alberto Velazquez. Znam da su očekivanja uvijek velika, u karijeri sam nosio dresove s brojevima 9 i 19, a kad sam vidio da je devetka u Hajduku ostala slobodna, rado sam je prigrlio. Prvenstveno očekujem svoje dobre igre kojima ću pomoći uspjehu kluba. Cilj je biti što bolji u prvenstvu, a znam i da je momčad u polufinalu kupa, tako da izazovi postoje. Tko zna, možda se dogodi da već u prvoj sezoni u bijelom dresu zaigram u Ligi prvaka, rekao je Velez.

Goran Milović neće u turski Eskisehirspor za manje od 400.000 eura, tako je odlučio Nadzorni odbor Hajduka:

- Financijski uvjeti odštete koju su ponudili Turci nisu bili zadovoljavajući za Hajduk i ta je priča stavljena sa strane. Život ide dalje. Ja imam ugovor s Hajdukom i fokusiran sam na pripreme za nastavak sezone. Moram naglasiti da imam punu podršku trenera Burića i kao kapetan svoje obveze ću kao i dosad maksimalno ispunjavati, kaže Milović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.