Nezadovoljni navijači Hajduka zvižde, trener Damir Burić ne čuje, a u subotu stiže Dinamo...

Nedjelja, 13. rujna 2015. 17:56 Napisao/la  Ivan Jelić

Torcida je igračima poslala jasnu poruku


Hoćemo pobjedu, hoćemo pobjedu,... orilo se sa tribina poljudske ljepotice nakon posljednjeg sučevog zvižduka utakmice Hajduka i Zagreba, koju su Splićani dobili golom Mije Caktaša. Naime, u subotu poslijepodne (17) na istom stadionu igra se najveći hrvatski derbi, Hajduk ugošćuje Dinamo koji u ovom trenutku ima tri boda više na svom kontu od bijelih.

Odigrali su Hajdukovci protiv Zagreba još jednu slabu utakmicu, nakon utakmice protiv posljednjoplasinare momčadi na tablicu pamtit će se samo pobjeda dok sve ostalo treba što prije zaboraviti. Bijeli su odigrali solidno prvih 30-tak minuta susreta, u tom periodu su postigli tri boda vrijedan zgoditak. Nakon "pola ure" domaći igrači kao da su nestali sa travnjaka, sva sreća što je kvaliteta igrača iz Kranjčevićeve slaba, mnogi igrači Zagreba ne mogu igrati ni ovakav prvoligaški nogomet.

Nešto više od 6000 navijača sredinom drugog poluvremena iskazali su svoje nezadovoljstvo prezentacijom bijelih na travnjaku, počeli su zviždati što trener Damir Burić očigledno nije razumio. Burić je prvu izmjenu izvršio u 82. minuti, kada je iz igre izvukao Sušića, jednog od nešto boljih igrača, a uveo Juranovića. Prije toga zbog ozljede Bilyja je zamjenio Nižić.

- Nisam primjetio da neki igrač ima problema, mijenjam igrača kada ima problem. Nisam želio mijenjati način igre. Vidio sam svoju momčad u dobrom svijetlu, kazao je Burić.

Cijeli stadion je zviždao zbog slabe igre:

- Bili smo dobri u prvih pola sata, kada su igrači odlično odradili presing na protivnika i loptu. Dakako da je s vremenom došlo do pada kvalitete u igri, rekao je Burić.

Od 30. minute pa do kraja susreta mogao je Burić zamijeniti bilo kojeg igrača osim vratara Kalinića. Domaćini su imali i sreće, jer da je lopta po udarcu Šulca sa nekih 30-tak metara završila u mreži umjesto na gredi, Hajduk bi teško stigao do sva tri boda.

U subotu na Poljud stiže Dinamo. Ako bijeli budu igrali kao u većem dijelu susreta sa Zagrebom bolje i ne pomisliti kakvim im rezultatom mogao derbi završiti. Torcida je igračima poslala jasnu poruku, čini se da je u ovom trenutku način razmišljanja trenera Burića najveći problem Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.