NAZIRE SE KRAJ MUKAMA

Američki biznismeni najavili ulaganje u Hajduk!

Utorak, 25. lipnja 2013. 12:01 Napisao/la  SC

Hajduk je klub nevjerojatne povijesti, a nas zanima da budemo dio njegove nevjerojatne budućnosti, kaže Glover

Možda se nazire kraj dugogodišnji financijskih tegoba, postoji izgledan mogućnost da  u Hajduk novac uloži skupina biznismena iz SAD-a na čelu s jednim od najboljih igrača američkog nogometa Ndamukongom Suhom.

Zanimljivo je da Amerikanci o nogomet ne znaju previše, više ih zanima košarkai i ulaganja u infrastrukturu. Ali Hajduk nisu mogli izbjeći:

- Split smatramo fantastičnom destinacijom za investicije, Split je jedna od najljepših destinacija na svijetu.  Srce Splita je Hajduk, ne mislim to samo figurativno. Hajduk je klub nevjerojatne povijesti, a nas zanima da budemo dio njegove nevjerojatne budućnosti. Namjeravamo ocijeniti mogućnost ulaganja u sam grad Split, pogotovu u istočnu obalu i dio centra. Zainteresirani smo za ulaganje u Hajduk. Za sada je teško odgovoriti na pitanje kako će sve ići, bitni su nam razgovori s gradonačelnikom i odgovornima za investicije, rekao je predstavnik investitora Michael Glover.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.