Naša dica: U Hajduku se opet pričaju hvalospjevi o mladim igračima

Ponedjeljak, 16. siječnja 2017. 17:21 Napisao/la  Ivan Jelić

Od svih igrača o kojima se zadnjih godina pričalo samo je Nikola Vlašić odigrao već 93 utakmica za prvu momčad

Na Poljudu je ponovno oživjela priča o projektu "Naša dica".

Naime, španjolski strateg Joan Carrillo na početak priprema za proljetni dio prvenstva pozvao je čak šestoricu mladih igrača, redom to su Ante Vrljičak, Hrvoje Relota, Deni Jurić, Marin Ljubić, Bruno Budalić, Ivan Prtajin.

Svi su oni nepoznati širom nogometnoj javnosti, igrali su za B momčad Hajduka koja se  u Trećoj ligi nalazi  na vodećoj poziciji i želi izboriti ulazak među drugoligaške.

 Osim spomenutih igrača tu se još kao potencijalni prvotimci spominju Robert Jandrek, Zvonimir Milić, koji je debitirao za prvu momčad kod trenera Igora Tudora.
 
 Iako nisu još pošteno ni oznojili dresove, o njima se već pišu hvalospjevi.

 Tako za Prtajin već postao Zlatko Vujović, za  Relotu se piše i govori da je bek koji igra moderan nogomet,  Vrljičak je lijevi bek koji Hajduk nije imao iz vremena Roberta Jarnija, itd.

Proteklih godina naslušali smo priča o mladim igračima iz projekta "Naša dica".

 Od svih igrača o kojima se zadnjih godina pričalo samo je Nikola Vlašić odigrao već 93 utakmica za prvu momčad iako još uvijek nije potvrdio neospornu darovitost. Posljednji gol postigao je u rujnu 2015. godine u gradskom derbiju protiv Splita u Parku mladeži.

 Svi ostali koji su bili malo darovitiji, poput Balića, J. Bašića, Mujana, Vojkovića, Hairlahovića... napustili su klub prije nego što su dobili pravu priliku.  
 
 Hajduk ih nije mogao zadržati pa su "naša dica" postali  Ohandza, Jefferson, Saidu, Memolli...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.