Nadzorni odbor Hajduka u subotu raspravlja o radu trenera Igora Tudora

Petak, 19. rujna 2014. 15:13 Napisao/la  Ivan Jelić

Uoči subotnjeg gradskog derbija u Parku mladeži članovi Nadzornog odbora Hajduka saslušat će izvješće sportskog direktora Gorana Vučevića

Uoči gradskog derbija dvoboja Splita i Hajduka, koji se u subotu igra u Parku mladeži, jer su klubovi dogovorili zamjenu domaćinstva zbog uređenja poljudskog travnjaka, na Poljudu će održati sjednica Nadzornog odbora Hajduka. Između ostalog „nadzornici„ će saslušati izvješće sportskog direktora Gorana Vučevića o stanju u momčadi, minulom ljetnom prijelaznom roku, ali isto tako na tapetu će se naći trener Igor Tudor čiji je status dobrano uzdrman nakon neodlučnog sraza sa Zagrebom u Kranjčevićevoj .

Pred dvoboj sa Splitom umjesto još uvijek viroznog trenera Tudora pred novinare je izašao njegov prvi pomoćnik Hari Vukas:

- Svjesni smo da nas čeka teška i neizvjesna utakmica protiv Splita, koji kao i mi nije ostvario rezultate koji su se od njih očekivali u dosadašnjem tijeku prvenstva. Imamo problema s igračkim kadrom, Bradarić ima tri žuta kartona, zbog viroze nije trenirao Milić, u četvrtak su kod kuće ostali Maloča i Milović, koji su također virozni, ali vjerujem da će biti spremni za igru dok su neki igrači načeti. Vjerujem da ćemo unatoč svih problema posložiti kvalitetnu jedanaestoricu. Hajduk će igrati svoju prepoznatljivu igru, pokušat ćemo osvojiti sva tri boda, kazao je Vukas.

Kakav je status Milića, koji ne želi potpisati novi ugovor:

- On je preležao virozu i konkurira za momčad, a o drugim stvarima ne mogu i ne smijem pričati. To nije moj djelokrug rada, zaključio je Vukas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.