Nadzorni odbor Hajduka u petak donosi odluku o ostavci Marina Brbića

Četvrtak, 16. srpnja 2020. 22:30 Napisao/la  T. B.
Marin Brbić
Marin Brbić

U petak će se Nadzorni odbor (NO) na sjednici koja će se održati na Poljudu očitovati o ostvci predsjednika kluba Marina Brbića.

Ako je suditi prema riječima predsjednika NO–a Benjamina Persaovića, koji je nakon poraza kod kuće od Osijeka rekao da NO želi kontinuitet rada u klubu i da nije za šok-terapije, jasno je da NO neće prihvatiti Brbićevu ostavku.

Podnio je Brbić ostavku iz moralnih razloga dan poslije pobjede nad Dinamom zto jer Hajduk pod vodstvom trenera Igora Tudora nije ispunio zacrtani cilj - osvajanje drugog mjesta koji vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Naime, na početku sezone, nakon najsramotnijeg poraza u povijesti kluba od Gzira Unitea s Malte u prvom pretkolu Europske lige, Brbić je bez da ga itko povukao za jezik ispalio da će napustiti predsjedničku fotelju ako Hajduk ne bude drugi na kraju sezone.

Dok dio navijača želi da Brbić ode, drugi nisu za njegov odlazak.

Čini se da će Brbić i dalje biti na čelu kluba. Ostat će uz njega savjetnik Mario Stanić, sportski direktor Ivan Kepčija i trener Igor Tudor.

Ispada da nitko nije krivac tbog slabih rezultata, u Hajduku se nakon pobjede nad Dinamom ponašaju kao da se ništa nije dogodilo ove sezone.

Čeka se petak i "bijeli dim" na Poljudu!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.