Nadzorni odbor Hajduka raspravljao o proceduri izbora predsjednika kluba

Nedjelja, 23. kolovoza 2015. 22:38 Napisao/la  Ivan Jelić

Ostat ćemo u okvirima budžeta, odnosno prihodi će prvi put biti veći od rashoda, ali ne mogu govoriti o točnim ciframa,  kaže predsjednik NO-a Ljubo Pavasović Visković 


Nakon zasjedanja Nadzornog odbora Hajduka, predsjednik Ljubo Pavasović Visković je kazao:


- Šest sati je trajalo zasjedanje, raspravljali smo o izboru predsjednika, zapravo o načinu i modalitetu kojim će se birati novi čelni čovjek kluba. Raspravljali smo i o strategiji kojom će se klub voditi sljedeće četiri godine. Financijsko stanje je vrlo zadovoljavajuće, aktualni podaci su ažurirani, ostat ćemo u okvirima budžeta, odnosno prihodi će prvi put biti veći od rashoda, ali ne mogu govoriti o točnim ciframa.

Pojavile su se i informacije o suprotstavljenim stranama u novoformiranom NO Hajduka...


- Nema nikakvih struje, mislim da predsjednik ima našu punu podršku, više smo raspravljali o proceduri kojim će se birati novi predsjednik.


Pred Hajdukom je važan dvoboj u četvrtak protiv Slovan Libereca.


- Naš cilj je da teme ne ovise o jednom rezultatu ili o jednoj utakmici, kao što dovođenje igrača nije iu našoj nadležnosti. Stvari oko navijača koje su se dogodile u Češkoj, potpuno su jasne. Mogli ste pročitati reakcije mene i predsjednika. Navijači jesu dio kluba, a ja se ne bojim reakcije niti nekakvog transparenata. Čega bih se imao bojati?, zaključio je Visković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.