Može li Marko Livaja u četvrtak odlučiti utakmicu protiv PAOK-a?

Ponedjeljak, 14. kolovoza 2023. 12:02 Napisao/la  Toni Bilić
Može li Marko Livaja u četvrtak odlučiti utakmicu protiv PAOK-a?

PAOK nije Slaven Belupo!

To treba jasno naglasiti da uvjerljiva pobjeda Hajduka protiv momčadi iz Koprivnice ne bi zavarala pred uzvratni dvoboj trećeg pretkola Konferencijske lige protiv grčkog predstavnika iz Soluna.

Bijeli su protiv Slavena Belupa odigrali još jedno slabo prvo polvrijeme, Livajin udarac sa bijele točke obranio je vratar Matković, s druge strane gosti su promašili dvije velike prilike: najprije je Ortiz s nekih 7-8 metara pucao glavom preko gola, potom je Lučić obranio udarac Crnca koji je sam izašao pred njim.

Trener Leko odradio je prvu od pet utakmica kazne, na poluvremenu je u svlačionicu ostavio Kalika, Krovinovića, Mlakara, na travnjak je poslao Muofija, Odjidjia, Sahitija.

Napokon je Leko vidio da Krovinović igra daleko ispod svojih mogućnosti.

Ključni potez je bio vraćanje u vezni red Sigura, koji je u prvom dijelu bio neprimjetan na desnom boku.

Sigur je uz Puktaša najveći dobitak Hajduka, zanimljivost je da je minulom dijelu proljetnom dijelu prvenstva dobio priliku, kada je Leko ostao bez desnog beka.

Domaćini su u drugom dijeli krenuli odlučnije, najvažnije je da je lopta išla brzo, gostujući igrači nisu mogli pratiti taj ritam.

Ipak je najbitnije da Hajduk ima Livaju.

S njim počinje i završava sva priča, ne samo u utakmici protiv Slavena Belupa nego u većini utakmica.

U četvrtak bijeli u protiv PAOK-a u Solunu igraju možda najvažniju utakmicu sezone.

Ako Splićani ne prođu u play-off, mnogo toga će poremetiti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.