REPOVI IZ PROŠLOSTI

Moravka Pokrovac traži 600.000 € od Kranjčara

Ponedjeljak, 12. ožujka 2012. 19:06 Napisao/la  Ivan Jelić

Supruga pokojnog, ubijenog menadžera Dina Pokrovca, tuži hrvatskog reprezentativca i Hajduk

Supruga ubijenog menadžera Dina Pokrovca, Moravka Pokrovac, još je 2009. godine podnije je tužbu Općinskom sudu u Splitu protiv Hajduka i Nike Kranjčara zbog dugovanja od 600.000 eura koji njezin pokojni suprug za života nije dobio. Pokrovac je bio "mecena" Nike Kranjčara, kada je Kranjčar iz Dinama prešao u Hajduk, splitski klub je dug trebao vratiti u trenutku kada igrač ode u inozemstvo. Niko Kranjčar je otišao u inozemstvo, potpisao je za  premierligaša Portsmouth, ali novac nije  vraćen supruzi pokojnog Pokrovca.

Općinski sud u Splitu u nekoliko je navrata pokušavao dostaviti poziv igraču Tottenhama i nogometne reprezentacije, no nije mu ga uspio uručiti. Napokon su  uspjeli i za nekoliko dana na Općinskom sudu u Splitu trebalo bi se održati prvo ročište.  Odvjetnik Moravke Pokrovac, Robert Jančik,  kako smo neslužbeno saznali, spreman je na nagodbu s Hajdukom i Nikom Kranjčarom.

 


 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.