Mišo Krstičević uoči Zagreba: Da nije bilo sudačkih pogrešaka, mirnije bi čekali kraj prvenstva

Subota, 30. ožujka 2013. 08:59 Napisao/la  I. J.

- Ne sjećam se da su naši protivnici bili zakinuti sudačkim odlukama kao što smo mi to bili u nekoliko navrata tijekom dosadašnjeg dijela prvenstva, rekao je trener Hajduka

U odnosu na momčad koja je igrala u Stanovima protiv Zadra uoči reprezentativne pauze, trener Hajduka Mišo Krstičević na raspolaganju nakon dužeg vremena ima povratnika kapetana Marija Maloču, te Mirka Oremuša i Antona Maglicu, no ostao je standardnih Milića i Jozinovića. Zbog crvenog kartona još jednu utakmicu treba pauzirati Franko Andrijašević.

- Pauza nam nije dobro došla. Bez obzira na sve nedaće Hajduk će na svaku utakmicu ići na pobjedu, riječi su Miše Krstičevića.

U subotu na Poljud stiže Zagreb na čijoj klupi sjedi Miroslav Ćiro Blažević.

- Prije godinu i pol, dvije bio sam trener Zagreba, točnije pomoćnik Igoru Štimcu. Dobro poznajem igrački kadar, ostali su nekolicina starijih igrača, Ćiro je doveo neke mlađe. Ćiro preferira sustav igre 3-4-1-2, pokušava kroz sredinu preko iskusnog Štroka i Šovčića zaprijetiti protivničkim vratima. U napadu imaju Medića i brzonogog Abdurahimija, tu su još iskusni Nadarević u obrani te Jurendić. Zagreb traži bodove u borbi za prvoligaški život, nama su potrebni za plasman u Europsku ligu. Osobno mislim da će nam lakše biti izboriti Europu kroz Kup Hrvatske nego kroz prvenstvene utakmice, ustvrdio je Krstičević.

Dvojba koju je nametnuo sam trener bijelih jest: Tko će braniti? Goran Blažević ili Lovre Kalinić.

- Još nisam odlučio tko će braniti, uzvratio je Krstičević

Nije mogao trener bijelih da ne spomene suce i suđenje.

- Ne sjećam se da su naši protivnici bili zakinuti sudačkim odlukama kao što smo mi to bili u nekoliko navrata tijekom dosadašnjeg dijela prvenstva. Da nije bilo sudačkih pogrešaka puno bi mirnije čekali kraj prvenstvene utrke, zaključio je Mišo Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.