Mišo Krstičević, trener Hajduka: O suđenju se u ovoj državi ne smije pričati!

Srijeda, 27. veljače 2013. 22:58 Napisao/la  Ivan Jelić

Jedanput sam se opekao kada sam komentirao suđenje, stoga ne smijem komentirati suđenje, kazao je Mišo Krstičević nakon utakmice koju je obilježio sudački previd

Mišo Krstičević nije želio komentirati događaj u 81. minuti, kada je Sušićev Vrsaljko obranio rukom.

- Jedanput sam se opekao kada sam komentirao suđenje, jer u ovoj državi se o tome ne smije pričati. Stoga ne smijem komentirati suđenje, kazao je Krstičević na presici poslije utakmice,

Vjerujemo da ste vidjeli poslije utakmici na snimci spornu situaciju:

- Hvala Bogu da sam je vidio, ali neću komentirati.

Čini se da su se igrači ispraznili nakon odgođenog derbija:

- Ne mogu igračima ništa zamjeriti , borili su se koliko su mogli. Bilo je jasno da su se emotivno ispraznili. Dinamo ima iskusne igrače koji su odigrali puno ovakvih utakmica poput Šimunića, Sammira, Leke. Znali su zadržati loptu kada je to bilo potrebno. Leko je napravio bezbroj prekršaja a prošao je bez žutog kartona.

Zadnja linija Nižić - Milić bila su jako nesigurna, uz to je Milić promašio stopostotnu priliku:

- Lako je bilo igrati malom Jedvaju kada je pored sebe imao Šimunuća koji je odigrao milijun ovakvih utakmica. Milić je želio zakucati loptu u mrežu, Blažević je primio gol koji se rijetko prima. Ibanez je želio centrirati, lopta je završila u mreži. Hajduk je odigrao puno boljih utakmica nego što je to odigrao večeras.

Dinamov trener Krunoslav Jurčić nije krio zadovoljstvo pobjedom :

- Jako sam sretan zbog pobjede nad Hajdukom bez obzira kako i na koji smo način došli do nje. Ne sjedi se ovdje svaki dan kao trener koji je pobijedio bijele na Poljude. Dobro smo odgovorili na agresivnu igru Hajduka. Problem nam je bila realizacija jer stvorili smo još 4, 5 izglednih prilika koje smo trebali realizirati.

Kako ste vidjeli Vrsaljkovo igranje rukom?

- Ne bih se spuštao na tu razini, ne bih volio da se priča samo o tom detalju jer bilo je još detalja o kojima bi se moglo pričati. Okrećemo se utakmicu protiv Slaven Belupa, želimo ostvariti novu pobjedu kako bismo se potom mogli u miru pripremati za novu sezonu.

Tin Jedvaj odigrao je odličnu utakmicu:

- Jedvaj je bio izvanredan. Iako ima tek 17.godina on jedini u mojoj momčadi nije bio impresioniran atmosferom na Poljudu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.