Mišo Krstičević, trener Hajduka: Odradili smo dosad 160 treninga, rad dolazi na naplatu

Utorak, 13. studenog 2012. 09:34 Napisao/la  I. J.

-  Zahvaljujem se igračima koji su mukotrpno radili i kada nam nije išlo kako smo željeli. Radili su kada je bilo najteže. Taj rad dolazi sada na naplatu, rekao je trener Hajduka

Trener Hajduka Mišo Krstičević priznaje samo rad, rad i rad i ništa drugo. Gotovo da je nesretan kada ne održi trening odnosno kada igračima da slobodno.

- Sve što smo dosad postigli je zahvaljujući radu, redu i disciplini. Dakako da je rad na prvom mjestu. Nekidan smo moj pomoćnik „Šepa „ (Ivo Šeparović op.a.) i ja prelistavali bilješke od prvog dana priprema u Splitu, preko treninga na Kupresu i potom Bad Reichenhalleu i došli smo do brojke od 160. Nismo to sati. To su treninzi. Toliki smo broj treninga odradili do današnjih dana, rekao je Mišo Krstičević, trener Hajduka.

-  Zahvaljujem se igračima koji su mukotrpno radili i kada nam nije išlo kako smo željeli. Radili su kada je bilo najteže. Taj rad dolazi sada na naplatu. Mi smo mlada momčad i oscilacije su sastavni dio u procesu sazrijevanja mladih igrača. Protiv Splita i Zagreba odigrali smo kao iskusna momčad, to me veseli i to je jedan pokazatelj da se uspjeh gradi od temelja da se ništa ne može postići preko noći. Posebice, se ne može postići bez rada. Trebamo samo nastaviti putem koji smo zacrtali, zaključio je Miš Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.