Mišo Krstičević nakon poraza od Wolfsbergera: Nije lako prihvatiti da smo primili tri gola

Petak, 25. siječnja 2013. 09:12 Napisao/la  I. J.

Nismo u utakmicu ušli agresivno kao što je to bilo u dvoboju sa Dynamom iz Dresdena, kazao je Krstičević

Hajduk je pomalo neočekivano, bez obzira što se radilo o pripremnoj prijateljskoj utakmici, poražen od šestoplasirane momčadi Austrije Wolfsbergera rezultatom 1:3. Sva tri gola bijeli su primili u prvom dijelu kada je na travnjak trener Hajduka poslao ponajbolju jedanaestoricu iz koje su nedostajali jedino vratar Blažević i kapetan Maloča.

- Nije lako prihvatiti da smo u jednom poluvrijeme primili tri gola. Nismo igrali dobro i od ne treba bježati od te činjenice. Sigurno da nas je poremetio prvi pogodak kojeg smo primili već u 12. minuti susreta. U nastavku "druga" momčad je igrala bolje. Nismo u utakmicu ušli agresivno kao što je to bilo u dvoboju sa Dynamom iz Dresdena, kazao je Mišo Krstičević, trener Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.