Mišo Krstičević nagradio igrače Hajduka, nema treninga na Uskrs!

Nedjelja, 31. ožujka 2013. 12:51 Napisao/la  Ivan Jelić

Bijeli  će trenirati na Uskrsni ponedjeljak budući da ih već u srijedu očekuje prva utakmica polufinala Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa

Prema prvobitnoj zamisli trenera Krstičevića nogometaši Hajduka trebali su trenirati i na Uskrs! Ipak to se neće dogoditi, Krstičević ih je nagradio da najveći kršćanski praznik provedu u krugu najmilijih. Bijeli  će trenirati na Uskrsni ponedjeljak. Naime, bijeli nemaju vremena za predah jer ih već u srijedu u Koprivnici čeka prva utakmica polufinala Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa. Trener Mišo Krstičević u petak je na Kantridi nazočio prvenstvenom ogledu Rijeke i Slaven Belupa koji su domaćini riješili u svoju korist.

- Slaven Belupo je odmarao nekoliko standardnih igrača, oni to sebi mogu priuštiti, a mi ne možemo jer nemamo toliko široki igrački kadar. Oremuš je igrao iako je imao virozu, povraćao je poslije dvoboja sa Zagrebom. Momčad iz Koprivnice pokušat će preko Kupa izboriti plasman u Europsku ligu. Čekaju nas dvije vrlo zahtjevne utakmice protiv vrlo neugodnog suparnika, izjavio je Mišo Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.