Mišo Krstičević ljut na igrače: U Hajduku se treba ponašati časno, hrabro i odgovorno!

Subota, 08. prosinca 2012. 09:50 Napisao/la  Ivan Jelić

Krstičević je posebice bio ljut na Bencuna koji u o prvoj minuti sudačke nadoknade nije htio proigrati slobodnog Tomaša

Hajduk je minimalno (1:0) i uz mnogo sreće pobijedio Intera iz Zaprešića. Trener Mišo Krstičević po završetku susreta bio je zadovoljan s osvojena tri boda, ali je poslao jasnu poruku nekim igračima. Posebice je bio ljut na Bencuna koji u o prvoj minuti sudačke nadoknade nije htio proigrati slobodnog Tomaša:

- Zar bih trebao biti sretan zbog toga? U Hajduku se treba ponašati časno, hrabro i odgovorno, tako se trebaju svi ponašati od predsjednika do oružara. Znate svi na što mislim, kazao Krstičević

Prevnstvo je završeno, Hajduk ima još jednu obvezu u Kupu:

- Ispunili smo plan, osvojili smo tri boda i sada mirno idemo na odmor što se tiče prvenstva. Čeka nas još uzvratna utakmica Kupa protiv Zeline. Nismo izgubili posljednjih 8, 9 utakmica u prvenstvu iako smo imali dosta problema s igračkim kadrom, zaključuje Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.