Mislav Karoglan: Tablica je u ovom trenutku nerealna, jer ima zaostalih utakmica

Četvrtak, 07. prosinca 2023. 14:56 Napisao/la  SC
Mislav Karoglan
Mislav Karoglan Foto: HNK Hajduk

Hajduk u 18. kolu u petak (17.30 sati) gostuju u Kranjčevićevoj ulici, protivnik je Lokomotiva.

- Momčad su koja voli igrati protiv velikih ekipa. Jako intenzivna ekipa, imaju dubinu, igraju jako brzo. Otkidali su bodove Dinamu, Osijeku, Rijeci. Bitno je da se prilagodimo zimskim uvjetima i da budemo još jedanput pravi. Igraju puno bolje nego što to tablica pokazuje. Da su dobili u Maksimiru svi bi pričali o momčadi koja radi čuda. Oni su drugačiji nego cijela liga. Isti koncept, principi. Ako smo mi pravi, onda će i njima biti puno teže. Ne bih nikoga posebno isticao. Škola im dosta dobro radi. Selektiraju igrače koji su brzi i vertikalni. Jako dobro rade, to je budućnost nogometa. Meni su oni uvijek slični. Gledao sam prvu međusobnu utakmicu na Poljudu, bilo je tu vatre u prvom poluvremenu. Mislim da Čabraja radi sjajan posao. Vidim sinergiju škole nogometa i seniora. Hajduk je moj fokus, bitno je da u svakoj utakmici budemo pravi. Tada se najviše pita nas, kaže Mislav Karoglan.

Bježe li misli prema Dinamu u 19. kolu?

- Ne smiju bježati. Momčad je svjesna svega što sam pričao. Tablica je u ovom trenutku nerealna, jer ima zaostalih utakmica. Nitko ti ništa neće darovati. Moraš uzimati bodove konstantno, jedino tako možeš osvojiti titulu.

Jeste li pričali o novom ugovoru?

- Nikakav ugovor mi nije na kraj pameti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.