Mislav Karoglan: Ja sam savršeno miran, predsjednik i sportski direktor će donijeti odluku

Petak, 11. studenog 2022. 11:39 Napisao/la  T. B.
Mislav Karoglan: Ja sam savršeno miran, predsjednik i sportski direktor će donijeti odluku

Pred Hajdukom je posljednji ispit u prvom dijelu sezone, u 17. kolu HNL-a 'bijeli' u subotu (17.30) gostuju u Koprivnici.

- Priprema za svaku utakmicu je slična kada si u Hajduku. Svaka utakmica je finale, svaka je ista. Kolega Zekić je napravio fenomenalan posao. Slaven je na četvrtom mjestu. Oni su ti o kojima bi se trebalo pričati. Svaka utakmica ima svoju priču, nosi drugačiji kontekst. Ne obazirem se na tradiciju, bitno je da se pokušamo nametnuti od prve minute, biti spremni slijediti plan. Znam da je momčad u dobrom stanju, ne znam zašto ne bih vjerovao da ne nastavimo niz, rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan.

Jeste li zaslužili ostanak na klupi?

- Ja sam savršeno miran. Predsjednik i sportski direktor će donijeti odluku. Nikada nisam uzimao poraz kao opciju.

Trebaju li Hajduku pojačanja u nastavku sezone?

- Nije korektno da pričam što Hajduk treba. Ja ću svakako reći svoje mišljenje koje će biti zasnovano na dubljoj analizi. Nešto će se vjerojatno i prodati. Ima dovoljno pametnih ljudi koji će donijeti odluku. Imamo fenomenalan roster i dobar kostur momčadi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.