Mislav Anđelković predstavljen na Poljudu, Tudor obavio prvu prozivku

Ponedjeljak, 10. lipnja 2013. 17:38 Napisao/la  SC

Imao sam boljih ponuda, no ako se čitali Malog princa znate kako se kaže: Čovjek samo srcem dobro vidi, jer je bitno očima nevidljivo,   kazao je Anđelković

Mislav Anđelković predstavljen na Poljudu kao prvo novo lice ove sezone u bijelom dresu. Sada već bivši igrač Istre 1961 potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom uz opciju da se isti može produžiti još jednu godinu.

 

- Mnogi zaboravljaju da je unatoč svemu Hajduk velik klub. Meni je čast da sam se poslije osam godina vratio na Poljud. Bio sam tu kao junior, otišao sam u Pulu, Bog je želio da se vratim što na moje veliko zadovoljstvo i dogodilo. Mislim da je i prije osam godina struka bila zadovoljna mojim igračkim kvalitetama, razišli smo se jer su ljudi koji tada vodili klub tražili da upišem srednju ekonomsku školu, a ja sam želio upisati gimnaziju. Nije se dogodilo ništa strašno, tko zna kako bi se sve završilo da sam prije osam godina postao igrač Hajduka. Svjestan sam da se od mene očekuje dosta u novoj sezoni, to očekuju prije svega navijači iz moje rodne Mokošice, ali i cijelog dubrovačkog područja, dobro svi znate koliko Hajduk ima tamo navijača. Već prošle sezone klub je napravio veliki iskorak osvajanjem Kupa Hrvatske. Nećemo ući u sezonu sa željom da budemo drugi, treći već ćemo se pokušati što snažnije suprotstaviti  nedodirljivom Dinamu. Imao sam boljih ponuda, no ako se čitali Malog princa znate kako se kaže: Čovjek samo srcem dobro vidi, jer je bitno očima nevidljivo,   kazao je Anđelković.

 

Svoje prve profesionalne ugovore sa klubom potpisali su Tonči Mujan, Mario Pašalić dok je vjernost bijelima produžio Ivan-Jakov Džoni.

 

Trener Igor Tudor obavio je prvu prozivku za novu sezonu, u bijelom salonu stigla su 33 igrača: Blažević, Stipica, L. Kalinić (vratari), Andrijašević, Barić, Bašić, Bencun, Bradarić, Džoni, Elez, Jakoliš, Jonjić, Jozinović, Kouassi, Luštica, Ljubičić, Maglica, Maloča, Mlić, Milović, Mujan, Nižić, Oremuš, Peričić, Plazonić, Sušić, Španjić, Tomaš, Tomičić, Vladislavić, Vuković.

 

Na prozivci je bio Nikki Ahmad, koji je minule sezone igrao u redovima portugalskog trećeligaša Mafra, ima 22 godine i igra na poziciji zadnjeg veznog.  Vršajević, Stojanović, Caktaš, Pašalić, Kiš, Mikanović, Lučić i Kovačić suigračima će se priključiti narednih dana.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.