MIŠO KRSTIČEVIĆ PORUČIO

Volio bih da je Bebek nazvao i kazao da je pogriješio

Petak, 01. ožujka 2013. 17:00 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk je drastično oštećen na utakmicama protiv Rijeke, Intera iz Zaprešića, Slavena Belupa i Dinama, kaže Krstičević

Koliko je duboki trag ostavio na igrače Hajduka poraz u derbiju protiv Dinama na Poljudu i previd glavnog suca Ivana Bebeka, koji je priznao da je bio penal, vidjet će se u subotu u Vinkovcima gdje ih čeka utakmica s Cibalijom. Hajduku je teže boriti se protiv „vanjskih neprijatelja„ nego protiv momčadi na zelenom travnjaku:

- Mene kao čovjeka, ne govorim sada kao trener, boli što nam se puno stvari događalo tijekom prvenstva na koje nismo mogli utjecati. Poslije poraza od Lokomotive pomoćni sudac, koji nam je poništio čisti zgoditak (Havaić, op.a.) prišao mi je i kazao: Izvinite, pogriješio sam! Jasno da mu poslije tih riječi nisam mogao ništa reći, sam je priznao pogrešku, a greške su sastavni dio utakmice. Volio bih da se naš internacionalac Ivan Bebek oglasio poslije svega što se događalo na utakmici, da je nazvao nekoga u klubu, stručni stožer i kazao da je pogriješio. Hajduk je drastično oštećen na utakmicama protiv Rijeke, Intera iz Zaprešića, Slavena Belupa, Dinama. To su bile sve greške koje su vidljive. Svaki čovjek stoji iza svojih djela koja kad-tada dođu na naplatu. Teško je biti trener Hajduka, kazao je Krstičević, koji se još jednom osvrnuo na utakmicu protiv Dinama:

- Učinili smo nekoliko grešaka na toj utakmici. Bilo je očigledno da su igrači bili prazni, i sam sam se osjećao nekako čudno i prazno. Žao mi je zbog navijača da nismo ostvarili pozitivni rezultati. Nije nam lako putovati u Vinkovce, ali trebamo pokazati da imamo momčad koja diše i radi zajedno, da smo najjači u državi kao kolektiv. I kada nas tuku trebamo pokazati da smo pravi, rekao je Krstičević.

O utakmici protiv Cibalije trener Hajduka kaže:

- U Vinkovcima želimo ostvariti pobjedu što neće biti nimalo lako. Domaćine cijenimo i poštujemo, u prošlom kolu u dvoboju s Rijekom na Kantridi ostali su neporaženi iako su bili bliže pobjedi. Na startu drugog dijela pobijedili su na svom travnjaku Osijek (2:0), imaju dosta mladih i kvalitetnih igrača, ali niz iskusnih, prije svih tu mislim na Bartolovića koji je nekada nosio Hajdukov dres. Nas ne zanimaju nikakve kalkulacije, ne opterećujemo se što drugi razmišljaju. Naša je želja pobijediti sve utakmice do kraja sezone, kaže Krstičević.

Na Poljudu ne kriju razočarenje što se utakmica ne igra u nedjelju:

- Bilo nam je obećano da ćemo igrati u nedjelju, na kraju je ipak odlučeno da s igra u subotu. To nam je dodatno otežalo cijelu situaciju. Ni putovanje nije organizirano na najbolji mogući način. Sve to puca po mojoj glavi! Da ljudi oko mene rade svoj posao kako treba ne bi nam se dogodilo da nam se ne usvoji zamolba da igramo u nedjelju, zaključuje Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.