Mindaugas Nikoličius samo čeka novi kiks da bi smijenio trenera kojega je doveo

Subota, 04. rujna 2021. 16:23 Napisao/la  Toni Bilić
Mindaugas Nikoličius
Mindaugas Nikoličius

Nakon što je zaključen ljetni prelazni rok sportski direktor Mindaugas Nikoličius između ostalog je kazao:

- Ovo je moj prvi ozbiljni prijelazni rok. Naravno, imali smo i zimski prijelazni rok, ali to su bili prvi koraci, potpuno nepripremljeni. Mislim da smo u međuvremenu napravili veliki iskorak. Ova momčad sada je moja.... Imali smo dobre ponude za Biuka iz ozbiljnih klubova, nismo se odlučili za prodaju, jer su ga ti klubovi željeli odmah dovesti bez mogućnosti da ostane na posudbi. Isto tako imali smo ponude za Posaveca, Dimitriova, Atanasova, Diamantakosa, ali igrači nisu htjeli otići. Klub stoji iza trenera Gustafssona, vjerujem u njega i stožer. Naravno, osjetimo li da je drugačije, reagirati ćemo, ali on ima našu punu podršku, rekao je Nikoličius.

Hajduk je u Nikoličiusovu mandatu doveo 13 igrača.

Potpuno novi su Lovrencsics, Elez, Vuković, Krovinović, koji su potpisali višegodišnje ugovore sa klubom, Mlakar je došao na jednogodišnju posudbu iz engleskog premierligaša Braytona.

U drugu skupinu spadaju Kalinić, Livaja, Fossati, koji su minulu proljetnu polusezonu igrali kao posuđeni igrači.

U trećoj skupini su igrači koji su bili na posudbi u drugim klubovima, Sahiti, Eduok, Katić, Dellova, Čalušić.

Hajduk nakon Dinama ima najskuplju momčad, Splićani imaju u svojoj povijesti najskuplju momčad.

Kada dovedete toliki broj igrača, tada je jasna poruka da se klub neće boriti za peto mjesto već jedino i isključivo za titulu prvaka.

Bez obzira na snagu i moć modrih iz maksimirske šume, sve osim osvajanja titule prvaka je neuspjeh za Hajduk, a time za Jakobušića i Nikoličiusa.

O ostanku trenera Gustafssona na klupi ne treba trošiti puno prostora, svi su znali kako Rijeka igra osim njega.

Sportski direktor samo čeka novi kiks kako bi ga smijenio.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.