CAKTAŠ ČEKA KAZNU

Pescara uplatila 2 mil. eura za Antu Vukušića

Ponedjeljak, 19. studenog 2012. 15:15 Napisao/la  Ivan Jelić

Nakon dogovora sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem donijeti ću odluku o kazni, kaže predsjednik Marin Brbić

Predsjednik Hajduka Marin Brbić najavio je da će napadač Mijo Caktaš biti kažnjen zbog uvredljive poruke koju je izrekao na račun navijača:

- Čekam da obavim razgovor s Caktašem i nakon toga ću u dogovoru sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem donijeti odluku o kazni. Sigurno je da će Caktaš biti kažnjen, bez podrške navijača Hajduk ne bi bio to što jest. Dobro je poznato koliko navijači znače za klub i koliko su učinili za njega, posebice u posljednje vrijeme, kazao je Brbić.

Pescara, povratnik u Seriju A za kojega od ovog ljeta igra Ante Vukušić, uplatila je Hajduku na ime odštete za njegov transfer 2,3 milijuna eura. Vukušić je Poljud napustio kao najbolji strijelac bijelih, u dresu Pescare još se nije upisao u listu strijelaca

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.