CAKTAŠ NA METI LOKOMOTIVA

Slaven Bilić želi dovesti mladog igrača Hajduka

Nedjelja, 09. prosinca 2012. 17:07 Napisao/la  Ivan Jelić

Brigu o nogometnoj karijeri Caktaša vodi Domagoj Bilić, Slavenov brat

Čelnici Hajduka najavili su da će novce od dobivenog kredita u iznosu od 30 milijuna kuna iskoristiti namjenski za podmirenje najvažnijih financijskih obveza, dugovanje spram igračima, trenerima, zaposlenicima, klubovima, menadžerskoj agenciji AFIS-a ...

Čim su novci sjeli na račun, nije trebalo puno vremena da ih se potroši. Da bi barem koliko-toliko mogli normalno poslovati, čelnici su svjesni da trebaju prodati nekog od mladih igrača. Reprezentativac Josip Radošević prvi je na toj listi, Splićani računaju da bi na njegovoj mogućoj prodaji mogli zaraditi između 2,5 i 3 milijuna eura.

Mladi reprezentativac Mijo Caktaš svojim igrama skrenuo je pozornosti europskih klubova, prvi je strijelac momčadi sa 6 postignutih golova. Caktaš je navodno vrlo blizu odlasku u ruski prvoligaš Lokomotiv iz Moskve na čijoj klupi sjedi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, a njegovom stručnom stožeru su Aljoša Asanović, Nikola Jurčević, Mladen Pralija, dr.Jurica Rakić, te kao glasnogovornik Davor Gavran. Brigu o nogometnoj karijeri Caktaša vodi Domagoj Bilić, Slavenov brat.

Sportski direktor Sergije Krešić i trener Mišo Krstičević nakon su uspjeli razgovarati po povratku Krešića iz Brazila gdje je zajedno sa Fredijem Fiorentinijem dogovorio i potpisao ugovor o suradnji sa prvakom Flumineseom. Hajduk će u skladu sa svojim mogućnostima pokušati dovesti neko novo lice, najpotrebniji je pravi napadač-strijelac što se itekako osjetilo odlaskom Vukušića u Pescaru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.