MAXtv Prva liga: Hajduk pobijedio Lokomotivu u Kranjčevićevoj, Tin Sušić otišao u Genk

Nedjelja, 28. kolovoza 2016. 20:56 Napisao/la  SC

Utakmica 7. kola: Lokomotiva - Hajduk 0:2 


Nogometaši Hajduka pobijedili su Lokomotivu u Kranjčevićevoj i ostvarili važnu pobjedu kojom su smirili uzavrele strasti nakon ispadanja od Maccabija u Europskoj ligi.

To prije što je klub napustio najbolji igrač, Tin-Sven Sušić otputovao je u Belgiju gdje će obaviti liječnički pregled prije nego potpiše za Genk.

Hajduk se čvrsto postavio od početka utakmice i jasno dao do znanja da ga zanima samo pobjeda. Utakmica je bila otvorena prvih pola sata, a onda se prelomilo...

U 31. minuti Marić nije iskoristio zicer, Kalinić je obranio udaraca kada je ostao sam ispred napadača Lokomotive. Kazna za Marićev promašaj stigal je idućem napadu.

Erceg se oslobodio pratnje u jakim udarcem loptu poslao u mrežu ispod nespremnog Zagorca - 0:1.

U 44. minuti Rožman je dobio drugi žuti karton nakon grubog starta na Tudora, Lokomotiva je ostala s desetoricom igrača.

U drugom dijelu Hajduk je kontrolirao utamicu, koja je odlučena u 63. minuti, kada je Karačić nespretno nogom skrenuo loptu u vlastitu mrežu nakon unačaja iz kuta.

LOKOMOTIVA: Zagorac, Capan, Majstorović, Perić, Rozman, Šunjić, Ćorić (75 Antunović), Bočkaj, Fiolić, Grezda (46 Karačić), Marić (67 Ivanušec)

HAJDUK: Kalinić, Juranović, Nižić, Šimić, Memolla, T. Bašić, Tudor, Erceg (70 Futacs), Kožulj (59 Maganto), Vlašić, Ohandza (66 Vojković)

Utakmica 7. kola: Lokomotiva - Hajduk 0:2 (Erceg 32, Karačić 63-ag)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.