MEDIJSKE SPEKULACIJE Matjaž Kek postao izgledni kandidat za trenera Hajduka nakon što je Slovenija izgubila šanse za plasman na SP 2022

Utorak, 02. studenog 2021. 12:07 Napisao  I. V.

Nije tajna da je bivši trener Rijeke visoko na listi želja navijača Hajduka, koji često imaju presudan utjecaj na sportsku politiku splitskog kluba

Matjaž Kek
Matjaž Kek

Matjaž Kek spominje se kao kandidat za trenera Hajduka!

Nije tajna da je bivši trener Rijeke visoko na listi želja navijača Hajduka, koji često imaju presudan utjecaj na sportsku politiku splitskog kluba.

Keka se već nekoliko puta dovodilo u vezu s Hajdukom iako takva opcija nikada nije bila realna.

Realnija je bila opcija da Kek postane trener Dinama na početku sezone 2020/21, kada je ozbiljno pregovorao s braćom Mamić.

Iako je već tada znao da ima vodi limitiranu reprezentaciju, u Keka je prevladao osjećaj odgovornosti prema slovenskom savezu i Aleksanderu Čeferinu, predsjednik UEFA osobno se založio da Kek postane izbornik slovenske reprezentacije.

Sada je situacija drugačija utoliko koliko je Slovenija izgubila šanse plasirati se na SP 2022.

Jesu li time skočile Hajdukove šanse da dovede Keka?

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.