Marko Livaja se za rođendan počastio asistencijom, Krovinović zabio nakon 178 dana

Nedjelja, 27. kolovoza 2023. 10:45 Napisao/la  TB
Filip Krovinović
Filip Krovinović Foto: HNK Hajduk

Nogometaši Hajduka nastavili su u Varaždinu pobjednički niz, ostvarivši petu pobjedu u isto toliko prvenstvenih nastupa ove sezone, ako se tome nizu pridoda i završnica prošle sezone Splićani su u HNL-i neporaženi već devet utakmica zaredom.

Ogled u Varaždinu bio je vrlo nezvjestan i jako zanimljiv za gledanje, bijeli su bili bolji upravo za taj jedan postignuti gol više.

Marko Livaja u Varaždinu je proslavio trideseti rođendan, nije se počastio pogotkom, ali je prekrasnom asistencijom za Krovinovića, koji je postigao pogodak nakon 178 dana posta.

Posljednji put bio je strijelac prošle sezone protiv Slaven Belupa.

Šlag na slavljeničkoj torti bio je pobjednički gol gol Dajakua u samoj završnici susreta.

Splićani iskazuju jednu vrlinu koja ih dosada nije krasila, pobjeđuju i kada ne igraju dobro, a svi jako dobro znaju ono staro pravilo da se prvenstva osvajaju na "malim" utakmicama.

Za navijače je uistino lijepo baciti pogled na prvenstvenu ljestvicu, Hajduk ima četri boda više od trenutno drugoplasiranog Osijeka, šest od Rijeke koja ima utakmicu manje, te Dinama koji u ovom trenutku uz dvije zaostale utakmice ima čak 11 bodova manje.

Uz sve turbulencije koje se događaju u maksimirskoj šumi i bez obzira što je do kraja prvenstvene utrke još puno, čini se da Hajduk nikada nije bio bliži osvajanju titule prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.