Hajdučko srce: Marko Livaja mali nogomet ipak podredio europskoj utakmici

Srijeda, 03. kolovoza 2022. 00:00 Napisao/la  SC
Marko Livaja s trofejom
Marko Livaja s trofejom

Iako su mnogi očekivali da će Marko Livaja u utorak navečer pomoći svojoj ekipi Torcida Varoš na tradicionalnom malonogometnom turnira Torcida kup, koji se igra na igralištu RK Split u Vukarskoj, to se nije dogodilo.

Dvoboj njegove ekipe i ekipe Hercegovac visoko potkrovlje, za koju je igrao još jedan ljubimac navijača bijelih, Senijad Ibričić, odgledao je Livaja s klupe za pričuve.

Bio je dvoboj četvrtfinala turnira, prolaz u polufinale izborila je Ibričićeva ekipa, koja je slavila rezultatom 4:2.

Da je Livaja igrao, igrala bi se sigurno drugačija utakmica, ali je Livaja ovog puta mali nogomet ipak podredio europskoj utakmici.

U četvrtak navečer na već rasprodanoj poljudskoj ljepotici Hajduk u prvoj utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige igra protiv portugalskog predstavnika Vitorije Guimaraes.

Nije potrebno niti spominjati koliko je Livaja važan Hajdukovoj momčad.

Prije početka susreta na Torcida kupu, pred više od 4000 navijača, Livaja je od KN Torcida dobio trofej "Hajdučko srce".

Prestižno navijačko priznanje uručeno je prvi put nakon pet godina, jer je prethodnih godina Torcida bila razočarana igrama i rezultatima Hajduka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.