Mario Pašalić: Sedam dana prije utakmice protiv Dinama igrao sam za juniore

Utorak, 17. rujna 2013. 18:53 Napisao/la  Ivan Jelić

Kada sam saznao za ponudu Catanije, odmah sam u dogovoru sa ocem odlučio da ću ostati na Poljudu, kaže Pašalić

Mario Pašalić je nova zvijezda Hajduka. Dvostruki strijelac u utakmici protiv Dinama najtraženija je osoba na Poljudu.

Bukva: Hajduk će se boriti za titulu prvaka
- Pokazali smo da Hajduk ima momčad koja se može ravnopravno boriti sa Dinamo i Rijekom za prvo mjesto. Oduševljen sam atmosferom, čuo sam o Torcidi i njezinom navijanju, ali kada sami osjetite to podršku s tribina, jednostavno ne možete da se ne naježite, kazao je debitant Haris Bukva

- Čvrsto sam s obje noge na zemlji. Nisam euforičan. Dakako da je san svakog igrača zabiti gol Dinamu na Poljudu. Sedam dana prije derbija sa Dinamom igrao sam za juniorsku momčad protiv Osijeka i postigao prvi zgoditak u pobjedi od 3:0, kazao je presici Pašalić.

Vrlo lako se moglo dogoditi da Pašalić umjesto Hajdukova dresa odjene dres talijanskog prvoligaša Catanije, koja ne odustaje od nakane da ga dovede u zimskom prijelaznom roku:

Prodano više od 15.000 ulaznica
Kada bi se jednom mjesečno igrao derbi s Dinamom na Poljudu, Hajduk bi se vrlo brzo izvukao iz teške financijske situacije. Naime, od prodanih ulaznica bijel su inkasirali milijun kuna. Prodano je više od 15.000 ulaznica, uz to Hajduk ima 6.125 pretplatnika

- Kada sam saznao za ponudu Catanije, odmah sam u dogovoru sa ocem odlučio da ću ostati na Poljudu. Nakon pobjede i golova koje sam zabio Dinamu još draže mi je što nisam prihvatio ponudu Catanije. Imam vremena za odlazak u inozemstvo. Drago mi je da su čelnici Catanije iskazali želju da me dovedu u svoje redove, bili su na utakmici protiv Dinama, popričao sam s njima poslije utakmice. Ostala je opcija da jednog dana postanem njihov novi igrač.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.