Mario Pašalić, igrač Hajduka: Dobro je da smo u Kupu odmah izvukli Dinamo, ionako bi se sreli

Utorak, 05. studenog 2013. 18:13 Napisao/la  Ivan Jelić

U 18 dana gledatelji će imati prilike vidjeti tri derbija između Dinama i Hajduka, vjerujem tri odlične utakmice, kaže Pašalić

Dvojica najmlađih igrača u Hajdukovom dresu, Mario Pašalić i Josip Bašić, bili su strijelci u dvoboju sa Slaven Belupom, koji je u Koprivnici završio rezultatom 3:3. Ždrijeb četvrtfinala Kupa donio je dvoboj Dinamo – Hajduk. Prva utakmica na rasporedu je 4. prosinca u Maksimiru, uzvrat je 18. istog mjeseca na Poljudu. Tri dana prije prve utakmice Kupa, modri i bijeli će odmjeriti snage u prvenstvenoj utakmici koja se 1. prosinca igra na maksimirskom travnjaku:

- U 18 dana gledatelji će imati prilike vidjeti tri derbija između Dinama i Hajduka, vjerujem tri odlične utakmice. To će biti prave poslastice za navijače. Za nas igrače su takve utakmice veliki motiv da pokažemo što možemo. Što se tiče Kupa trebamo pokušati ostvariti što bolji rezultat u prvoj utakmici kako bismo u uzvratu pred prepunim Poljudom izborili plasman u polufinale. Mislim da je dobro da smo ih odmah izvukli, jer bi se kad-tad susreli. Osim toga Dinamo igra još u Europi i to je naša prednost, kaže Pašalić.

Navijači priželjkuju da Hajduk napokon prekine dominaciju Dinama, posljednjih godina modri bi već u ovo vrijeme osigurali novu titulu. Sada je Hajduk samo dva boda iza aktualnog prvaka:

- Nikakve euforije nema u svlačionici iako mi navijači prilaze i govore „bit ćete prvaci, bolji ste od Dinama“. Trener Tudor čvrsto drži situaciju pod kontrolom, stalno nas upozorava da nema razloga ni za kakvo opuštanje, još je puno utakmica do kraja prvenstva, zaključio je Pašalić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.