Mario Maloča vratio se iz Turske zbog ozljede, Olimpija stiže na proslavu rođendana

Srijeda, 23. siječnja 2013. 16:36 Napisao/la  I. J.

Trener Mišo Krstičević u dogovoru s klupskim liječnicima donio je odluku da se Maloča vrati kući i pokuša što prije sanirati ozljedu

Kapetan Hajduka Mario Maloča u srijedu ujutro napustio Antalyju vratio se kući u Split. Razlog njegovog ranijeg povratka leži u činjenici da nije uspio zaliječiti ozljedu palca desne noge, koji ga je mučio u finišu prvog dijela prvenstva, prije svake utakmice primio bi injekciju protiv bolova.

Trener Mišo Krstičević u dogovoru s klupskim liječnicima donio je odluku da se Maloča vrati kući i pokuša što prije sanirati ozljedu. I dok se kapetan bijelih vraćao, prema Antalyji je otputovao čuvar mreže Goran Blažević, koji je bio na rehabilitaciji mučio ga je skočni zglob.

Hajduk je za 102. rođendan, koji slavi 11. veljače, želio na Poljud dovesti Šahtjara iz Donjecka, ali momčad Darije Srne i Eduarda 13. veljače igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund na svom stadionu. Bijeli će četiri dana prije rođendana ugostiti drugoplasiranu momčad slovenske prve lige Olimpiju iz Ljubljane.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.