Mario Maloča na meti Panathinaikosa, Hajduk traži sponzore za kupnju igrača

Četvrtak, 29. svibnja 2014. 00:08 Napisao/la  Ivan Jelić

Splićani su spremni prodati Maloču za iznos između 1,5 i 2 milijuna eura na ime obeštećenja

Kapetan Hajduka Mario Maloča želi karijeru nastaviti u inozemstvu. Navodno su neki ruski prvoligaši iskazali zanimanje da ga dovedu u svoje redova, ali i grčki Panathinaikos gdje već postoji  mala igračka hrvatska kolonija. Naime zeleno-bijeli dres kluba iz Atene Nose Schindelfeld, Pranjić i Petrić.

Splićani su spremni prodati Maloču za iznos između 1,5 i 2 milijuna eura na ime obeštećenja.

Inače, u financijskoj besparici koja trese poljudsku blagajnu predsjednik kluba Marin Brbić traži načina zajedno sa sportskim direktorom Goranom Vučeviće kako i na koji način da igrački osnaži momčad. Članovima NO-a iznijeti će svoj prijedlog prema kojem bi sponozori ubuduće kupovali igrače za klub, u trenutku odlaska igrača u inozemstvo obeštećenje bi se  dijelilo na način da bi onome koji je uložio svoj novac pripalo 70 posto od transfera, a klubu 30 posto.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.