Mario Maloča, kapetan Hajduka: Ovo mi je najgora utakmica u karijeri!

Nedjelja, 09. studenog 2014. 09:26 Napisao/la  Ivan Jelić

Najvažnije je da smo pobijedili. Nije to bila neka fantastična utakmica, daleko od toga, kaže trener Hajduka Igor Tudor nakon pobjede nad Osijekom

Nogometaši Hajduka pobijedili su Osijek na praznom Poljudu rezultatom 2:1. Slaba utakmica još je slabije izgledala pred praznim tribinama, sve je u jednoj rečenici pojasnio kapetan Hajduka Mario Maloča:

- Ovo mi je najgora utakmica koju sam odigrao u karijeri, kaže Maloča.

- Najvažnije je da smo pobijedili. Nije to bila neka fantastična utakmica, daleko od toga. Imali smo vodstvo od 2:0, pogreškom Maloče gosti su uspjeli smanjiti prednost. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Bilo je dosta pojedinaca u našim redovima koji nisu odigrali dobro. Osijek je imao svoje prilike koje nije iskoristio. Na kraju je najbitnije da više nećemo igrati bez gledatelja, jer to je otužno. Nije mojim igračima u takvoj situaciji lako igrati, gostima je to dodatni motiv, kazao je Igor Tudor, trener Hajduka.

- Čestitam Hajduku na pobijedi, zadovoljan sam kako su moji igrači odigrali iako smo bili jako oslabljeni. Detalj koji je odlučio susret je penal za Hajduk, koji nije postojao. Imali smo svoje prilike koje nismo realizirali, šteta jer mislim da smo mogli osvojiti jedan bod, rekao je trener Osijeka Tomislav Rukavina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.