MARIO MALOČA KAŽE

Nismo zaboravili scene nakon posljednjeg derbija

Utorak, 01. travnja 2014. 17:48 Napisao/la  SC

- Prijatelj sam s Anasom, čujemo se stalno i Anas će biti najveća opasnost iz riječkih redova, tvrdi Maloča

Mario Maloča nakon utakmice sa Zadrom okrenuo se prema Rijeci, gdje u nedjelju gostuje Hajduk.  Na Kantridi se igra utakmica koja izravno odlučuje o drugom mjestu:

- Odigrali smo protiv Zadra onoliko koliko je bilo dovoljno za uspjeh. Važna nam je ta pobjeda, jer se nakon poraza od Dinama počelo se govoriti da nismo mi za drugo mjesto. Da je Rijeka sigurna druga. Međutim, mi pokazujemo da smo zasluženo u vrhu i borbi za drugu poziciju. Nema favorita u nedjelju, pokazale su to i dosadašnje tri utakmice Hajduka i Rijeke. Njima je možda lakše jer su na svom travnjaku, ali mi u Rijeku dolazimo po pobjedu. Bit će teško, borbeno i neizvjesno. Uvijek su Riječani silno motivirani kada stiže Hajduk. Znamo kako su nas dočekali zadnji put, kada smo bili u Rijeci. Nismo zaboravili i što se događalo nakon utakmice, naglašava kapetan Hajduka u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Maloča ovako uspoređuje momčadi Rijeka i Hajduka.

- Nije Rijeka kvalitetnija od nas. Oni imaju Kramarića i Sharbinija, koji rade razliku na terenu, ali Kramarića nema ovog puta. Prijatelj sam s Anasom, čujemo se stalno i Anas će biti najveća opasnost iz riječkih redova. U Hajduku nije pokazao sve što je znao, ali sjećam se kakav je bio na treninzima. Pravi igrač. Neću ja sa Sharbinijem imati puno posla, vjerujem da će to naš desni bek rješavati. I prodnijeti pozitivnom ishodu na Kantridi, zaključuje Maloča.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.