HRVATSKI MERCATO

Mario Jelavić odbio Hajduk i potpisao za Slaven

Srijeda, 09. siječnja 2013. 16:24 Napisao/la  I. J.

Jelavić je prošao probu u Manchester Cityiu, no ipak nije došlo do realizacije transfera

 Mario Jelavić ipak neće karijeru nastaviti u dresu Hajduka kako je to bio najavio sportski direktor Sergije Krešić. Naime, Jelavić je minulog ljeta odbio potpisati ponuđeni profesionalni ugovor nakon što mu je istekao juniorski staž. Bio je na probi u Manchester Cityiu gdje je zadovoljio ukus Roberta Mancinija, no ipak nije došlo do realizacije transfera. Prihvatio je ponudu Slaven Belupa i potpisao je ugovor s klubom iz Koprivnice.

- Nismo se uspjeli dogovoriti, kratko je kazao predsjednik Marin Brbić na upit zašto Jelavić nije potpisao ugovor s Hajdukom.

- Riječ je o vrlo darovitom mladom napadaču koji je bio član svih mladih reprezentacija Hrvatske i od kojeg očekujemo da u našoj sredini pokaže svoje realizatorske sposobnosti. Istekao mu je ugovor s Hajdukom, bio je slobodan igrač i odlučili smo ga dovesti u naš klub s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor, kratko je rekao Roman Sović, sportski direktor Slavena Belupa.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.