DOGOVOR SINOVČIĆ-MAMIĆ

Tomasov na ljeto iz Hajduka odlazi u Dinamo?

Ponedjeljak, 05. ožujka 2012. 08:57 Napisao/la  Ivan Jelić

Mamići poslali jasnu poruku Reni Sinovčiću, zastupniku igrača

Marin Tomasov završio je s igranjem u Hajduku. Nakon što Nadzorni odbor "bijelih" nije prihvatio prijedlog ugovora kojeg im je pripremio predsjednik Hrvoje Maleš priča je stigla do završnog poglavlja. U ugovoru je Maleš sve usuglasio  sa igračevim menadžerom, Renom Sinovčićem, ali taj ugovor, koji je Tomasovu trebao jamčiti najmanje 70% nastupa na svakoj utakmici nije prihvaćen.

Tomasovu je, nakon svega, zabranjeno trenirati sa prvom momčadi. Inače, glavnom liku cijele priče ugovor s Hajdukom ističe na ljeto. Javna je tajna kako je Dinamo, odnosno braća Zdravko i Zoran Mamić tijekom zimskog prijelaznog roka poslali jasnu poruku Tomasovu: ako ne potpišeš za neki inozemni klub, dođi u Dinamu. Kako sada stvari stoje, odlazak u redove aktualnog prvaka je realna opcija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.