Marin Brbić: Prekršaj za najstrožu kaznu nije postojao, Hajduku to ne treba!

Četvrtak, 31. listopada 2013. 10:37 Napisao/la  Ivan Jelić

Mislim da smo ukupno gledano zasluženo prošli, ali je šteta što smo do izjednačenja došli iz sudačkog previda, kaže Brbić

Hajduk je u Mladini teže od očekivanog u 1/8 finala hrvatskog Kupa pobijedio četvrtoligaša Vinogradara. Splićani su prolaz u daljnje natjecanje izborili tek u produžecima golovima Koussija i Kiša, u regularnom dijelu susret je nakon 90 minuta završio rezultatom 1:1. Poveli su domaćini golom Povrženića, poravnao je Bencun iz nepostojećeg kaznenog udarca. Sudac Zebec je padanje Kiša u dvoboju sa jednim domaćim igračem okarakterizirao je za najstrožu kaznu.

Predsjednik Hajduka Marin Brbić u pratnji dvojice članova Nadzornog odbora, Vjekoslava Hrabara i Ante Majića, pratio je susret s tribina.

- S tribinama mi je penal izgledao sto posto čisto, no kada sam pogledao snimku utakmice, nije tako očigledan, dapače ... Uvijek se žestim na sudačke pogreške protiv nas, red je da kažem da mi je žao domaćina zbog ovog sudačkog previda. Prekršaj za najstrožu kaznu nije postojao! Mislim da smo ukupno gledano zasluženo prošli, ali je šteta što smo do izjednačenja došli iz sudačkog previda. Hajduku to ne treba, sportski je priznao Brbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.