Marin Brbić: Ne trebaju Hajduku sudački darovi, sudačka organizacija je u problemima

Ponedjeljak, 15. travnja 2013. 18:38 Napisao/la  Ivan Jelić

Europa je za nas temelj egzistencije, bez igranja u Europi nema velikih utakmica, kaže predsjednik Hajduka  Brbić

Predsjednik Hajduka Marin Brbić poslije pobjede nad Cibalijom do koju su bijeli došli golovima iz zaleđa  iskreno je priznao :

 

- Ne trebaju Hajduku sudački darovi. Utakmica Hajduk - Cibalia još je samo jednom potvrdila da sudačka organizacija ima velikih problema u svojim redovima, da je u dubokoj krizi. Trebaju napokon nešto napraviti  Još nismo dobili odgovor na naš upit o suđenju Ivana Bebeka na utakmici  Hajduk - Dinamo, kaže Marin Brbić.

 

Prvi čovjek Hajduka jasno je poručio:

 

- Europa je za nas temelj egzistencije, bez igranja u Europi nema velikih utakmica, nema prodaje igrača. Klub živi od ta dva segmenta. Ne znam kako bi to bilo da Hajduk svake godine ne igra u Europi, bez obzira koliko će dugo zadržati na europskim travnjacima. U jednom srednjoročnom razdoblju u roku od pet godina cilj nam je da klub bude stabilni član europske lige, kazao je Brbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.