Marin Brbić na ispitivanju u Nyonu, UEFA prijeti Hajduku izbacivanjem iz europskih natjecanja

Četvrtak, 13. prosinca 2012. 10:02 Napisao/la  I. J.

Upravno vijeće će danas donijeti svoj pravorijek, nama će ga dostaviti u petak, kaže Brbić o saslušanju u Nyonu

Predsjednik Hajduka Marin Brbić u četvrak poslijepodne u Nyonu je pred Upravnim vijećem EUFA-e, kojim je predsjedavao Jose da Cunha Rodrigues, pokušao pojasniti članovima toga tijela zbog čeka ga je klub s Poljuda kasnio u izvršavanju plaćanja obveza prema igračima, trenerima, zaposlenicima...

- Saslušanje je trajalo 45 minuta, detaljno sam elaborirao financijsku situaciju u kojoj se Hajduk nalazi i razloge zbog kojih nismo izvršavali pravovremeno svoje obveze prema igrača, trenerima, zaposlenicima, klubovima… Potom je sam predsjednik održao kraći govor dok su mene nakon toga 15 minuta ispitivali. Upravno vijeće će danas donijeti svoj pravorijek, nama će ga dostaviti u petak. Mi smo optimisti i nadam se da se neće dogoditi ono najgore, odnosno da nas neće izbaciti iz Europe, kaže Brbić.

Hajduk se uz Osijek i nekolicinu europskih klubova nalazi na popisu Istražnog vijeća UEFA-e zaduženog za nadziranje klubova koji nisu poštovali financijski fair-play.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.