Marin Brbić odgovorio Mamiću: Dinamo ima Lokomotivu i ne treba mu više prijatelja!

Utorak, 28. siječnja 2014. 13:24 Napisao/la  Ivan Jelić

Mujan je otišao na posudbu u redove talijanskog trećeligaša Pavije, 16-godišnji Armenac Vladimir Babayan došao  na probu

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić nedavno je u Turskoj „okrznu“ Hajduk, izjavivši da Hajduk jedini u Hrvatskoj nema prijatelja, te da bi rado uzeo tri igrača bijelih.

- Dinamo ima Lokomotivu i ne treba mu više prijatelja. Uzeo bih ja tri, četri igrača Dinama. Imamo previše posla da bismo se sada opterećivali izjavama Zdravka Mamića, kaže predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Mladi napadač Tonči Mujan, koji je jesenski dio sezone započeo u početnoj jedanaestorici Igora Tudora, našao se u nemilosti trenera. Stručni stožer nije ga uvrstio među kandidate za proljetni dio sezone, odlučili su ga poslati na posudbu. Spominjalo se da bi trebao odjenuti dres drugoligaša Dugopolja, međutim Mujan je otišao na posudbu u redove talijanskog trećeligaša Pavije, koji na kraju sezone ima pravo otkupa njegovog ugovora uz plaćanje minimalnog obeštećenja od 350.000 eura.

Armenski talent, 16-godišnji Vladimir Babayan, došao je na probu u Hajduk. Član je kluba Banants iz Erevena, trenutno četvrtoplasirane momčadi prve lige. Igra za U-17 reprezentaciju svoje zemlje. Ostat će nekoliko dana na Poljudu kako bi se struka uvjerila u njegov igrački potencijal.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.