Marin Brbić, predsjednik Hajduka: Neću se spuštati na Kerumovu razinu, nemam komentara

Utorak, 30. listopada 2012. 10:25 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk je postigao nagodbu s igračima koji nisu već duže u kadru za prvu momčad. Između ostalih klub je raskinuo ugovor s Antoniom Asanovićem, sinom Aljoše Asanovića

Marin Brbić, predsjednik Hajduka, nije želio komentirati izjavu gradonačelnika Željka Kerum koji je u ponedjeljak u svom monologu napao sve redom, dogradonačelnicu Anđelku Visković, Jaku Anadbaku, najvećeg pojedinačnog dioničara...

 - Nećemo se spuštati na tu razinu, napišite slobodno da nemam komentara , kazao je Brbić.

 Hajduk je postigao nagodbu s igračima koji nisu već duže u kadru za prvu momčad. Ti igrači bili su na posudbi,  a imali su potpisan ugovor s bijelima. Tako će Roko Španjić dobiti 250 tisuća kuna, Ante Režić 150 tisuća kuna, a Ante Petričić, Joško Parać i Petar Šimić po 50 tisuća kuna. Isto tako klub je raskinuo ugovor sa Antoniom Asanovićem, sinom Aljoše Asanovića.

Inače, danas od 14 sati Nyonu se sastaje Komisija za žalbe UEFA-e  koja će, između ostalog, raspravljati o žalbi Hajduka na odluku disciplinske komisije koja je bijele kaznila s jednom utakmicom igranja bez gledatelja. Iz Nyona je stigla poruka Splićanima da povuku svoju žalbu jer bi im komisija mogla kaznu udvostručiti. Na Poljudu su odlučili da neće to učiniti, splitski klub na sastanku u Nyonu zastupati će odvjetnik  Mato Krmek.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.