Marin Brbić, predsjednik Hajduka: Nisam iznenađen da smo prvi, nadali smo se tome!

Ponedjeljak, 26. listopada 2015. 19:28 Napisao/la  Ivan Jelić

Pozivam navijače da dođu protiv Rijeke podržati našu momčad, kaže Brbić

Hajdukov predsjednik Marin Brbić prvi put se oglasio nakon što je dobio novi predsjednički mandat. O ciljevima i planovima kaže sljedeće:

- Završili smo prvu fazu. Klub je financijski relativno dobro sređen i prelazimo od Nove godine u fazu razvoja i napretka. Donijeli smo program koji sadrži deset strateških ciljeva, koji su podijeljeni u četiri poglavlja. Prvo se odnosi na sportske aktivnosti kluba, a tri na poslovne aktivnosti. Imamo i dva cilja u društvenim odnosima sa zajednicom, navijačima i drugim klubovima, a bavit ćemo se i odnosima s HNS-om, ŽNS-om i ECA-om, koje je Hajduk član. Nikakve komunikacije s HNS-om nema, bilo je pošteno nakon sastanka u svibnju barem pismeno, ako ne usmeno kazati da nema ništa od dogovora, ali ovo je potpuno ignoriranje s njihove strane. Što se kazni tiče, gospoda kalkuliraju ne znam iz kojih razloga, to morate njih pitati. Ne znam hoće li odluku donijeti sad kad smo prvi, do sada je sve uvijek išlo vrlo brzo, morate Vlajčevića pitati o čemu se radi, kaže Brbić.

Hajduk je prvi na ljestvici:

- Nisam iznenađen, nadali smo se tome. Naš je cilj boriti se za prvo mjesto. Ovo je prirodni položaj tablice, očekujem da će ostati takva narednih desetak mjeseci. Bez šale, moramo gledati utakmicu po utakmicu, cilj nam je igrati sve bolje, a pozivam i navijače da dođu protiv Rijeke podržati našu momčad. O velikim ciljevima nećemo još uvijek govoriti. Da bismo bili prvaci moramo biti dosta bolji od drugih i ja vjerujem da to možemo. Da ne vjerujem ne bih ni bio tu, ali bit će teško, naglašava Brbić.

- Nisam nazočio sjednici, tako da nemam sve informacije. Predsjednik Nadzornog odbora je bio tamo. Prezentirao sam program oko 12 sati i napustio klub, gledao Rijeku i Dinamo, te proveo mirno nedjeljno popodne, kaže Brbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.