Marin Brbić, predsjednik Hajduka: Nije točno da Ultra nije naštetila klubu

Utorak, 04. kolovoza 2015. 16:09 Napisao/la  SC

U cijeloj priči samo je Hajduk bio na šteti s obzirom na propuštenu dobit, jer je morao igrati u Dugopolju, a ni travnjak nije ostavljen u dobrom stanju, kaže Brbić

Iz Hajduka su reagirali na izjavu Joea Bašića, direktora Ultra festivala koji je kazao da je uprava Hajduka s obzirom na to da se datum Ultre unaprijed zna, mogla ranije krenuti u pregovore s UEFA-om oko zamjene domaćinstva europske utakmice protiv estonskog Sillamae Kaleva.

- Gospodin Bašić je potpuno neupućen, zna se kada je bio ždrijeb prvog pretkola Europske lige. U cijeloj priči samo je Hajduk bio na šteti s obzirom na propuštenu dobit, jer je morao igrati u Dugopolju, a ni travnjak nije ostavljen u dobrom stanju. Naravno da je stadion gradski i da je Ultra važna za Split, ali već smo tražili od Grada da nas na neki način obešteti, kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Podsjetimo, nakon što je ždrijebom određeno da Hajdukov protivnik bude Sillamae Kalev, uprava bijelih je pokušala zamijeniti domaćinstvo s gostima, no oni su to odbili. Hajduk je zato morao u Dugopolje, a računa se kako je time propuštena dobit od oko milijun kuna ako se uzme u obzir koliko je zarađeno od dvoboja s Koperom na Poljudu u odnosu na onaj s Estoncima u Dugopolju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.