Marin Brbić, predsjednik Hajduka: Mogli bi se reći da smo u krizi, moramo se izdignuti iznad problema

Srijeda, 02. ožujka 2016. 16:17 Napisao/la  SC

 Vjerujemo da će uskoro biti bolja i igra i rezultat. Nadam se da će svi biti zdravi za Kup, pokušat ćemo proći Dinamo, a onda je u jednoj finalnoj utakmici sve moguće, govori Brbić


Predsjednik Hajduka Marin Brbić osvrnuo se na negativan niz Hajduka u nastavku sezone:

- Moglo bi se reći da smo u maloj krizi. Nismo uspjeli dobivenu utakmicu privesti kraju, prosuli smo već uknjižene bodove. Ništa, idemo dalje, za par dana je nova utakmica. Opet će ispasti žalopojke s moje strane, ali zaista nas prate pehovi s ozljedama, zbog kojih nismo kompletni, a Sušić i Jefferson dobili po treće kartone, pa ih neće biti u Zaprešiću. Moramo se izdignuti iznad problema i pokušati krenuti dalje. Po meni je sve ovo što se događa pitanje psihološke krize, kaže Brbić za goal.hr.

Hajduk je ostao bez Caktaša, Milovića, Balića i Maglice, došli su Velez i Arteaga:

- Na zimu inače ne možeš puno birati, ako nećeš odriješiti kesu i dobro platiti, ne možeš do pravih igrača. Momčad po meni nije bitno oslabljena, istina, nedostaju stožerni igrači Caktaš i Milović, ali vjerovali smo da imamo unutarnje rezerve da ih nadomjestimo. Velez se na žalost ozlijedio, na to ne možemo utjecati, a Arteaga je došao praktično kao poklon Palerma na godinu dana. Palermo je platio Nesterovskog 500.000 eura, a Arteagu 1 milijun eura, logično je zaključiti da bi nam on trebao biti od velike pomoći. Vrijeme će pokazati jesmo li bili u pravu. Vjerujemo da će uskoro biti bolja i igra i rezultat. Nadam se da će svi biti zdravi za Kup, pokušat ćemo proći Dinamo, a onda je u jednoj finalnoj utakmici sve moguće, govori Brbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.