HAJDUK

Brbić optužio Pušnika da traži alibi za neuspjeh

Srijeda, 15. lipnja 2016. 22:24 Napisao/la  SC

Hajduk odigrao utakmicu bez pogodaka protiv Mosora


Marijan Pušnik nije praktično ni sjeo na trenersku klupu Hajduka, a već je stvorio jaku opoziciju. Pušnikova izjava da je bivša uprava kriminalno vodila klub bez vizije i strategije odmah je izazvala reakciju bivšega predsjednika Marina Brbića:

- Ovo što sam pročitao su čiste nebuloze. Naša vizija, plan i program prezentirani su na Ćakuli s navijačima i javno objavljeni, ima ukupno 500 stranica. Zbog toga sam dobio novi mandat u studenome prošle godine. Gospodinu Buriću i gospodinu Vučeviću, koji su po čitav dan provodili u sustavnim analizama stanja u klubu, s naglaskom na prvu močad i gdje smo zajednički inzistirali na dokumentiranju svih procesa reći kako ništa nije napravljeno mogu samo okarakterizirati nečijom zloćom. Uostalom, kako tumačiti kontradiktornost da je isti gospodin Pušnik prije samo par dana javno hvalio bivšeg trenera, a danas govori kako u klubu ništa ne valja. Očekujem da netko iz Nadzornoga odbora ili Uprave odmah demantira ove izjave, jer su cjelokupnu dokumentaciju zajedno s već spomenutim programom dobili kako na sjednici NO prošle godine, tako i prilikom moje primopredaje gospođi Marijani Bošnjak prije nešto više od mjesec dana. Dakle, to što govorio trener Pušnik nema nikakve veze s istinom, što je vrlo lako utvrditi. Ako je vizija gospodina Pušnika kupovati nove igrače bez osiguranih sredstava što će netko u budućnosti morati plaćati, siguran sam da to nije dobar put. Ne treba ići daleko u prošlost da bismo se u to uvjerili. Očigledno je da gospodin Pušnik već traži alibi za eventualni  neuspjeh, što smatram potpuno nekorektnim, kazao je Brbić za dalmatinskiportal.

 Hajduk je u srijedu odigrao prvu pripremnu utakmicu protiv Mosora, utakmica ja završila bez pogodaka, a trener Marijan Pušnik ponovo je bio u formi:

- Igrali smo prvu pripremnu utakmicu pa neću reći da je sramota. Neki igrači ne znaju koji dres nose! Jednostavno nije bilo ništa od igre, vidjeli ste kakav je to kvalitet i sigurno se treba pojačati u svim linijama, kazao je Pušnik.

HAJDUK: Stipica, Juranović, Šimić, Bilji, Vrljičak, T. Bašić (38 Bosančić), Tudor, Kožulj, Mujan, Vojković (28 Jandrek), Maganjić. Drugo poluvrijeme: Grbić, J. Bašić (75 Relota), Domej (75 Budalić), Ismajli, Milić, Kalik, Hairlahović, Jakoliš, Sušić, Radčenko, Diarra.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.