Marin Brbić: O kazni Hajduku odlučuje osoba koja je u sukobu interesa

Petak, 24. listopada 2014. 15:11 Napisao/la  SC

Ne očekujem da Komisija ima razumijevanja za nogomet, očekivao sam to od HNS-a, kaže Brbić

Hajduk i Lokomotiva u subotu od 19 sati igraju pred praznim tribinama obnovljenog poljudskog igrališta. Hajduk je kažnjen s dvije utakmice bez gledatelja zbog događanja navijača na utakmici protiv Rijeke u Dugopolju:

- Mogu samo kazati da je tužno ili čudno da o kazni Hajduku odlučuje osoba koja je u sukobu interesa. Valentina Koprivnjak je visoko pozicionirana u Osijeku, a Osijek igra protiv Hajduka, To HNS nije smio dozvoliti, to je gaf jer ide u korist Osijeka. Ne očekujem da Komisija ima razumijevanja za nogomet, očekivao sam to od HNS-a. Do sada je praksa bila da Komisiji treba vremena da se sastane, sada su se sastali vrlo promptno, i na tome im čestitam, ironično je predsjednik Marin Brbić prokomentirao kaznu za Dalmacia News.

U Splitu nisu previše optimistični u vezi domaćinstva utakmici Hrvatska - Italija:

- Kada smo do sada tražili domaćinstva bilo je govora da nemamo brojače, da je travnjak loš. Ne znam što će sada biti izgovor. Boljih uvjeta od Poljuda nema, a čujem da će biti aukcija za te utakmice, ne znam na što će to sličiti. Imamo najbolje uvjete u Hrvatskoj, to ne može nitko osporiti. Vidjet ćemo kako če se stvar razvijati. Pa i prije nego sam došao u Hajduk bilo je dogovoreno da će se utakmice reprezentacije igrati u Splitu, ali to nije ispoštovano. Sad imamo sve uvjete, što drugo da kažem. Travnjak je kao na svim najboljim stadionima Europe, prve klase, od najboljih sastojaka. Primjeren je za 350 sati godišnje nogometa, uz uvjet da ga se kvalitetno održava. Grubo rečeno, mislim da ne postoji pljusak koji ovaj travnjak ne može popiti, naglašava Brbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.