Marin Brbić ironično: Budući da je Jović iz Zagreba želimo da nam Šimčić sudi protiv Dinama

Ponedjeljak, 17. ožujka 2014. 23:45 Napisao/la  SC

Šimčić je mogao  uništiti cijelo prvenstvo da je drugačije sudio u Rijeci, Zagrebu ili Osijeku, kaže Brbić

Predsjednik Hajduka Marin Brbić osvrnuo se na suđenje u utakmici Osijek - Hajduk...

- Zahvaljujemo sucu Šimčiću na objektivnom i fer suđenju. Činilo mi se jedino da je Milić kod gola napravio prekršaj i da ga je mogao poništiti. Sve ostalo sudio je dobro, lakat - to nije ruka, a kod slučaja Bashe je sudac imao odličnu procjenu. Dakle, sve je bilo u redu osim što je pogriješio što nije poništio gol Hajduku. Sudac Šimčić je u kontinuitetu pokazao jaku dobru formu. U Rijeci nije podlegao pritisku domaćina pa isključio Ademija, također se i kretao dobro, a nije podlegao ni  pritisku gostiju iz Splita u Maksimiru, kad su tražili nepostojeći penal. Dakle, ovo je već treća utakmica gdje je pokazao vrhunsku formu, te se nakonFrana Jovića  opet pokazalo da imamo vrhunske suce.

Brbić je cinično prokomentirao izbor suca za derbi Hajduka i Dinama u idućem kolu.

- Budući da je Fran Jović sudac iz Zagreba, želja nam je da nam za derbi delegiraju Zlatka Šimčića. Eto, mogao je uništiti cijelo prvenstvo da je drugačije sudio u Rijeci, Zagrebu ili Osijeku, a kad gledamo i ono što se događalo protiv Istre, možda bismo u nekoj drugoj varijanti dočekali derbi sa zaostatkom od tri boda iza Dinama, što bi  ipak bio problem u našoj ligi, zaključio je Brbić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.