Marijanu Pušniku dani odbrojani, Hajduk ponovo pregovara sa Željkom Kopićem

Nedjelja, 20. studenog 2016. 10:02 Napisao/la  Ivan Jelić

Nisu samo čelnici kluba nezadovoljni igrama i rezultatima, svoje razočarenje jasno su iskazali navijači koji (ne)izravno upravljaju klubom posredstvom udruge Naš Hajduk

Čelnici Hajduka nezadovoljni su igrama  i rezultatima  u dosadašnjem tijeku sezone, dakako da je glavni krivac trener Marijan Pušnik.

Dio članova Nadzornog obora na minuloj sjednici  iskazali su svoje nezadovoljstvom  Pušnikovim radom, željeli su ga smijeniti, ali su odustali od svojeg nauma.  

Hajduk je utakmicu  protiv Lokomotive jedva dobio, pa je Pušnik ostao na klupi. Prvi kiks znači da će se Pušnik upisati u rubriku "bivši"

Kako smo neslužbeno saznali sportski difrektor Mario Branco, koji snosi dio krivice za loše igre bijelih, obavio je razgovor sa trenerom Slavena Belupa Željkom Kopićem, koji je bio u najužem izboru ovog ljeta kada se tražio nasljednik Damira Burića.

Još je važnije da nisu samo čelnici kluba nezadovoljni igrama i rezultatima, svoje razočarenje jasno su iskazali navijači koji (ne)izravno upravljaju klubom posredstvom udruge Naš Hajduk.

 Torcida  je na utakmici protiv Lokomotive izvjesnila transparent: "Na – 13 hladnije je nego u Sibiru. Oćemo igru ne prazna obećanja"

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.