Marijana Bošnjak predsjednica Hajduka, stečajna upraviteljica Kinematografa Osijek vodi splitski klub

Subota, 09. travnja 2016. 16:23 Napisao/la  SC

Odlukom Nadzornog odbora Bošnjakova će dužnost predsjednice obnašati do raspisivanja natječaja, otprilike iduća dva mjeseca

 


Marijana Bošnjak nova je predsjednica Hajduka! Odlukom Nadzornog odbora Bošnjakova će dužnost predsjednice obnašati do raspisivanja natječaja, otprilike iduća dva mjeseca.

Na Poljudu je održana prva sjednica NO-a nakon smjene Marina Brbića i ostavki Gorana Vučevića i Ljuba Pavasovića Viskovića. Na sastanku su bili Ante Šalinović, Slaven Marasović, Guste Santini, Nikica, Krnić, Denis Kosor, Anthony Marinov i predsjednik Skupštine Vinko Radovani.

Imenovanje Marijane Bošnjak svojevrsno je iznenađenje budući da se kao privremeno rješenje spominjao Aljoša Bašić, direktor marketinga. Bošnjak (42) se nakon završenog Ekonomskog fakulteta i studiranja građevine u Budimpešti, bavila konzaltingom diljem Europe, u Izraelu, SAD-u i Japanu.

Nakon povratka u Osijek stjecajem okolnosti stupila je u vezu s obitelji Guštin, većinskim vlasnicima Kinematografa Osijek, koji su joj ponudili vođenje tvrtke pred stečajem.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.