Marijan Pušnik o Jošku Jeličiću: To je smiješno, neki baš traže dlaku u jajetu što se Hajduka tiče

Subota, 26. studenog 2016. 14:37 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk ne igra fiksno u napadu nego križa, ali danas vlada demokracija i svatko ima pravo na svoje mišljenje, kaže Pušnik


Hajdukov trener Marijan Pušnik uoči dvoboja s Interom prokomentirao je novinarsku konstataciju da su svi igrači spremni kako se bliži derbi s Dinamom:

- Nasmijali ste me. Za nas je svaka utakmica derbi, tako je to u Splitu. Momci dobro rade, a jasno je da bi svi voljeli igrati protiv Dinama, makar bi me više radovalo da svi jednako tako uđu i protiv Intera, Splita, te Slavena i Cibalije vani, kaže Pušnik koji se osvrnuo na analizu Joška Jeličića, koji je iznio svoje viđenje igre Mađara kretanja Futacsa.

- Hoćeš-nećeš zbog nekih napisa i debate koju smo imali mi treneri u svlačionici otišao sam to pogledati. Jedni vide da  Futacs nije na svojoj poziciji, a ja sam vidio da se vratio 40 metara u obranu, pratio svog igrača i normalno je da će malo odmoriti. To je smiješno, neki baš traže dlaku u jajetu naročito što se Hajduka tiče. U početku su za Futacsa krenuli s pričom da je drvo, a sada kada trči da nije na pravoj poziciji. Hajduk ne igra fiksno u napadu nego križa, ali danas vlada demokracija i svatko ima pravo na svoje mišljenje. Duge lopte su zabranjene. Želim da se na Futacsa centrira u završnici, jer je visok dva metra. No, dobra lopta u dubinu je opasna, normalno da mu je želimo dati u posjed, ali sve to po zemlji. U Rijeci sam bio jako razočaran, previše se nabijalo, momci nisu dobro taktički odigrali. Bio bi to apsurd da samo nabijamo, ja baš tražim igru po zemlji, ali ponekad i treba neka duga lopta, naglašava Pušnik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.